A l’abril: Presentació Llibre i 2n Sopar Independentista

“Un país, un estat. Estratègia i negociació per a la independència”
D’una banda, el dimecres 18 d’abril, PSxI organitza, juntament amb la Fundació Catalunya Estat (www.fundaciocatalunyaestat.cat), la presentació del llibre Un país, un estat. Estratègia i negociació per a la independència, a càrrec dels seus autors, Jaume Vallcorba, president de la Fundació Catalunya Estat, i Lluís Llopis, responsable d’Agenda de la Fundació Catalunya Estat. Aquesta obra pretén indicar el camí que empreses i Govern han de fer plegats per tal que Catalunya esdevingui un estat independent dins la Unió Europea. L’acte començarà a les 19.30 al Centre Cívic “El Sortidor”i s’hi oferirà una copa de cava als assistents, i es visualitzarà el partit de futbol de la lliga de campions Chelsea – Barça en pantalla gegant.

2n Sopar Independentista
Finalment, PSxI convida als poblesequins i poblesequines al 2n Sopar Independentista, el dissabte 21 d’abril a Can Bandarra, el local dels castellers del nostre barri (Passeig de Montjuïc 70). De 20 a 21.45h es podrà veure el Barça – Madrid, i tot seguit començarà el sopar. El preu del sopar és de 5€, apte per totes les butxaques. I el menjar consistirà en pa amb tomàquet i embotits de la terra, com no! Cal confirmar assistència enviant un correu a poblesecxind@gmail.com.

Deixa un comentari