Vine a la cadena humana dels Mundials de Natació!

Vine a la cadena humana dels Mundials de Natació!

Poble Sec per la Independència participarà diumenge 28 de juliol a les 20 h al voltant de les Piscines Picornell a la cadena humana que es farà per al #BCN2013.

La Natació Catalana per la Independència, junt amb l’Assemblea Nacional Catalana i la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes, ha organitzat una cadena humana per a reivindicar la voluntat de la gent del món de la natació (i de bona part de lasocietat civil) de tenir un estat propi a #BCN2013.

Els del PSxI ens trobarem a les 18.30 h a la plaça dels Ocellets per anar-hi junts! Després passarem per les torres vencecianes de la plaça d’Espanya per unir-nos als de Sants i l’Hospitalet a les 19 h. I, si no, ens trobarem una estona abans de les vuit davant de les Piscines Bernat Picornell. Comencem a escalfar motors per a la Via Catalanade l’11 de setembre!

Per poder organitzar més bé l’acte, es demana a tothom que hi vulgui participar que s’apunti a aquest formulari, no és un requisit indispensable per formar-ne part, però ajudarà els organitzadors a preparar l’esdeveniment.

Aquesta cadena humana és una de les accions reivindicatives que es duran a terme durant els Mundials de Natació amb l’objectiu de tenir més visibilitat perquè coincideix amb el primer dia de les finals de natació, amb els vuitens de final de waterpolo i l’últim dia de les finals de salts.