7S: Estelada d'espelmes

Dissabte 7 de setembre tornarem a fer una estelada d’espelmes a la plaça de Catalunya de Barcelona. Començarem a escalfar motors per a la Diada!

Els del Poble-sec per la Independència seguim preparant el terreny per a la Via Catalana i el 7 de setembre participarem a l’estelada de foc de la plaça de Catalunya de la ciutat. Les

assemblees territorials de l’ANC de Barcelona organitzem aquest acte en què hi haurà, a més, 15 parades informatives al voltant de la plaça perquè els barcelonins es puguin informar sobre la Via Catalana cap a la Independència i participar a la campanya “Signa un vot per la independència”. També celebrarem un any d’enceses d’estelades de l’Assemblea amb una estelada d’espelmes de 50 × 30 metres que omplirà el centre de la plaça.

Per a aquest esdeveniment s’ha creat un Totsuma, ja que l’ANC no rep subvencions i es finança a través de les quotes dels socis, de la feina dels voluntaris i de les aportacions ciutadanes. Hi pots participar i ajudar a fer-ho possible apadrinant una part de les 24.000 espelmes que encendrem. Junts ho farem possible!

I recorda que aquest setembre tenim molta feina!