Fem Via cap a les Terres de l'Ebre!

Perquè la Via Catalana per la Independència sigui un èxit no hi pot haver cap tram buit.

es quatre comarques de les Terres de l’Ebre tenen 190.000 habitants, distribuïts en poblacions sovint petites i molt disperses. Faria falta gairebé un 40 % de la població per cobrir tot el recorregut ebrenc de la Via Catalana, i aquesta xifra és molt difícil d’assolir. Com a referència, l’11 de setembre del 2012 es va manifestar a Barcelona un 20 % de la població de Catalunya.

Des de les Terres de l’Ebre ens fan una crida a la mobilització i demanen que participem a la Via per omplir els trams del Sud que encara queden buits. Diverses personalitats catalanes com Lluís Llach Miquel Calçada, Jordi Pujol, Joan Tardà o Alfred Bosch, entre d’altres, ja han dit que participarien en els trams de les Terres de l’Ebre.

Què ofereixen?

Venir a l’Ebre a passar un dia diferent, a descorir la recent declarada Reserva de la Biosfera per la UNESCO, a conèixer una terra encantadora, a descobrir el Delta de l’Ebre, a gaudir d’unes platges verges, immenses i tranquil·les, a veure els camps d’arròs, a passar una nit en una casa rural al cor del Delta, a passejar pels carrers de Tortosa o a descobrir la nostra gastronomia. Hi ha trams de la Via Catalana amb la platja a molt pocs metres!

I si preferiu dinar al mateix tram, a la comarca del Montsià s’està organitzant la preparació de paelles per a 500, 1.000, 1.500, 2.000 persones moltess més, a un preu econòmic, per menys de 10 €, i sempre que s’encarregui prèviament. Us podeu adreçar a terresdelebre@assemblea.cat per fer les vostres reserves. I per acabar d’engrescar-vos, aquí teniu el vídeo promocional fet a l’Ebre i amb persones conegudes del territori. I també el tema La Via del grup ebrenc Pepet i Marieta: