La Via Catalana és un èxit rotund!

La Via Catalana és un èxit rotund!

Els del PSxI volem agrair a tots els que vau participar a la Via Catalana per la Independència perquè vam aconseguir superar les expectatives!

Més d‘1.600.000 persones, segons el govern català, van formar ahir la cadena humana que travessava Catalunya des del Pertús fins a Alcanar. Es va superar, així, la quantitat calculada a la manifestació massiva de l’Onze de Setembre de l’any passat a Barcelona. Els trams que pertocaven al Poble-sec per la Independència, els trams 763 i 764, estaven plens amb diverses fileres de cadenes, així com tota l’avinguda del Paral·lel. Va ser una Diada històrica marcada sobretot per l’ambient festiu i pacífic de la gent.

Volem fer un agraïment a tots aquells catalans que us vau desplaçar fins a les Terres de l’Ebre perquè gràcies a vosaltres vam assolir l’èxit. Un exemple més de l’esperit solidari que marca la societat catalana. Moltes gràcies! Els autocars de PSxI cap a Camarles eren plens!

Avui és just l’endemà i encara haurem d’esperar quina és la resposta dels polítics a aquesta demostració de força tan clara i contundent de bona part de la societat catalana: volem un estat propi.