La gigafoto de la Via: una feinada

La gigafoto de la Via: una feinada

L’equip de l’Assemblea Nacional Catalana que treballa per tenir enllestida tan aviat com es pugui la gigafoto ha fet aquest comunicat per a tots els participants de la Via Catalana. És la primera vegada que es fa una foto d’aquestes característiques i comporta molta feina.

Benvolguts i benvolgudes,

L’equip audiovisual de l’Assemblea segueix treballant en la Gigafoto. Si encara no la tenim llesta és degut al gran volum de feina que comporta i a que és el primer cop que es fa un projecte com aquest.

El volum de feina comporta que anem lents. Són més de cent mil imatges en total i qualsevol qüestió, per petita que sigui, afecta a centenars o milers de fotografies. Al ser un projecte pioner -com gairebé tot el que s’ha fet per la Via Catalana- fa que sovint haguem de trobar solucions a mesura que anem avançant, ja que no tenim precedents en els quals poder basar-nos.

Som conscients de l’expectació que hi ha per veure la Gigafoto acabada. Des del mateix 12 de setembre hem estat rebent un allau de correus demanant de veure-la. Hi estem treballant sense descans i us assegurem que tothom podrà mirar i trobar-se en el seu tram de la Via o recórrer la Via de punta a punta. Però us hem de demanar una mica més de paciència, ja que tot i tenir la feina molt avançada no podem assegurar una data de publicació fins que no estiguem en l’última fase.

Mentrestant, us animem a posar-vos en contacte amb l’Assemblea Territorial de la vostra localitat, que segur que està organitzant actes i campanyes en les quals podeu col·laborar.