#SíSí #9N2014

#SíSí #9N2014

Des del PSxI ho tenim clar, votarem Sí i Sí. I tenim molta feina!

Ja tenim data i pregunta per poder decidir el nostre futur com a nou Estat d’Europa. Ha començat el compte enrere i tenim moltes coses a fer. Si voleu ajudar-nos-hi, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres! Caldrà continuar treballant com fins ara per donar una informació real i detallada sobre el futur d’una Catalunya lliure i contrarestar els atacs que arribaran per intentar boicotejar el procés.

“El 9 de novembre del 2014 serà el símbol de la nostra llibertat”.

Aquestes són les paraules de Carme Forcadell després que es fes pública la pregunta per al referèndum d’autodeterminació de Catalunya i la data en què es faria. El Comitè Permanent (CP) de l’ANC ha valorat “positivament” la pregunta i la data de la consulta, sobretot perquè pregunta explícitament per la independència i se celebrarà el 2014, fets que l’ANC considerava “irrenunciables”. Juntament amb Òmnium Cultural i l’Associació de Municipis per la Independència, l’Assemblea valora molt positivament l’acord que presentat aquesta setmana pel conjunt de forces parlamentàries favorables a l’exercici del dret a decidir. Les tres entitats reafirmen el seu compromís per defensar la votació de la consulta sobre la independència fixada per al 9 de novembre del 2014 i portar fins al final el procés democràtic d’autodeterminació català. I la resposta és clara: sí i sí.

El 9 de novembre del 2014 és una data simbòlica perquè se celebrarà, també, el 25è aniversari de la caiguda del Mur de Berlin.