Concentració davant del Parlament dijous 16/1

Demà, dijous 16 de gener, el Ple del Parlament votarà la proposta dels partits que van acordar la data i la pregunta de la consulta per demanar al Congrés dels Diputats la tramesa a la Generalitat de la competència per poder convocar el referèndum.

El PSxI demà anirà al matí a la concentració que es farà davant de les portes del Parlament i volem animar tots els veïns i veïnes que puguin a venir-hi amb nosaltres, cal que hi siguem tots els que puguem.

La concentració s’ha plantejat amb la intenció de:

  • Mostrar que la societat civil empeny de manera clara per tal que es pugui celebrar la consulta.
  • Donar suport als partits favorables al referèndum en els passos que hauran de dur a terme aquest any determinant.
  • Deixar clar a la vegada que aquest pas no pot ser una excusa per dilatar o aturar la convocatòria de la consulta.

Entenem que els partits vulguin dotar-se d’arguments, però la celebració de la consulta ha de tirar endavant amb o sense permís de l’Estat espanyol.

Demà a les 10:30 hores, tothom al Parc de la Ciutadella a les portes del Parlament! Demostrem que no ens aturarem fins que puguem decidir el nostre futur i, com sempre, fem-ho en positiu! Ara és l’hora! #SíSí: sí a la democràcia i sí a la independència!

DSP

Deixa un comentari