General Moragues: homenatge

Aquest dijous, 30 de gener, el PSxI assistirà al concert homenatge organitzat pel Tradicionàrius i el Barna Sants, en el marc del Tricentenari.

L’ANC figura com a entitat col·laboradora de l’espectacle General Moragues: Homenatge, recital centrat en cançons de lluita i resistència dels últims 300 anys, i en què prendran part de forma activa diverses generacions de músics, des de referents de la Nova Cançó fins a grups de nova fornada musical. El recital està Tindrà lloc el dijous 30 de gener, a les 21h, a l’Auditori de Barcelona, Sala Pau Casals.

L’objectiu és omplir l’Auditori per retre homenatge a la figura del General Moragues, com a símbol de la resistència i la dignitat i, amb ell, homenatjar tots els que durant més de 300 anys han lluitat per les llibertats de Catalunya i dels Països Catalans.

Aquest concert tindrà la base musical del grup Mesclat i la direcció musical de Marcel Casellas, en una proposta artística que fusionarà elements del folk, de la cançó d’autor i del rock. Entre els músics i artistes que hi prendran part hi ha la cantautora mallorquina Maria del Mar Bonet, Vicent Torrent i Manolo Miralles dels recentment dissolts Al Tall, el cantaor de Catarroja Miquel Gil, els cantautors Feliu Ventura, Pau Alabajos i Cesk Freixas, que representen la continuïtat històrica de la Nova Cançó; el veterà Jaume Arnella, que estrenarà un romanço ideat per l’ocasió, i l’històric Rafael Subirachs, que recuperarà per l’ocasió el seu clàssic “Catalunya, Comtat gran”. També hi seran els grups Nova Euterpe i Coses, el cantant mallorquí Biel Majoral, el raper Gato-el-Qiman, Francesc Ribera “Titot” (Brams) i l’actor Joel Joan

Els preus són pràcticament simbòlics (5 euros venda anticipada). A més, però, i com a entitat col·laboradora, podem gaudir d’un descompte del 20 % sobre aquest preu. Les entrades es poden comprar en aquest enllaç i un cop triades les localitats, només caldrà seleccionar el tipus de descompte: ANC / P.LLENGUA i introduir el codi: AME01214

Més endavant, el diumenge 9 de març, a les 19h, hi haurà un altre concert: Escòcia & Catalunya. Camí de la llibertat musical. L’ANC també ha decidit participar-hi com a entitat col·laboradora i, per tant, disposareu del mateix tipus de descompte.

Animem-nos i omplim l’Auditori!

1 Comment

Deixa un comentari