Agenda d’actes del 27 de gener al 2 de febrer

Us presentem els actes més importants que tindran lloc aquesta setmana al barri i a la resta de la ciutat. Us animem a participar en les activitats de Poble-sec per la Independència en un període que serà decisiu per a l’alliberament del país.

Actes de Poble-sec per la Independència

  • DIMARTS 28: paradeta informativa i de recollida de peticions per a la campanya “Signa un vot per la independència”. De 3/4 d’11 del matí a 2 del migdia a la plaça de la Bella Dorita (davant del Molino).
  • DIVENDRES 31: paradeta informativa i de recollida de peticions per a la campanya “Signa un vot per la independència”. De 3/4 d’11 del matí a 2 del migdia a la plaça dels Ocellets.
  • DISSABTE 1: paradeta informativa i de recollida de peticions per a la campanya “Signa un vot per la independència”. De 3/4 d’11 del matí a 2 del migdia al c. Teodor Bonaplata amb av. del Paral·lel.

Actes d’altres assemblees territorials o sectorials

  • DIMECRES 29: conferència “La mirada europea sobre el procés independentista català”, a càrrec de Martí Anglada i amb presentació de Miquel Strubell. A 2/4 de 8 del vespre a la Institució Cultural del CIC, via Augusta, 205. Organitzat per la territorial de Sarrià-Sant Gervasi.

Us recordem que us podeu inscriure a l’Assemblea Nacional Catalana com a membres de ple dret a la plana següent: http://assemblea.cat/?q=inscripcio_anc

Deixa un comentari