Agenda d’actes del 3 al 9 de febrer

Us presentem els actes més importants que tindran lloc aquesta setmana al barri i a la resta de la ciutat. Us animem a participar en les activitats de Poble-sec per la Independència en un període que serà decisiu per a l’alliberament del país. Amb una mica de temps que poseu podem fer moltes coses plegats per assolir el nostre objectiu: parades informatives i de recollida de drets de petició, al barri o en jornades intensives pel Barcelonès, conferències, presentacions de llibres, presència als actes festius com ara la Festa Major o la rua de Carnaval…

Actes de Poble-sec per la Independència:

  • Dimarts 4: parada informativa i de recollida de peticions per a la campanya “Signa un vot per la independència”. De 3/4 d’11 del matí a 2 del migdia a la plaça de la Bella Dorita (davant del Molino).
  • Dimecres 5: reunió per planificar l’acte del dia 4 de març (xerrada de Vicent Partal i assemblea de simpatitzants). A les 8 del vespre al centre cívic “El Sortidor”, pl. del Sortidor.
  • Dijous 6: assemblea ordinària. A les 8 del vespre al centre cívic “El Sortidor”, pl. del Sortidor.
  • Divendres 7: parada informativa i de recollida de peticions per a la campanya “Signa un vot per la independència”. De 3/4 d’11 del matí a 2 del migdia a la plaça dels Ocellets.
  • Dissabte 8:  parada informativa i de recollida de peticions per a la campanya “Signa un vot per la independència”. De 3/4 d’11 del matí a 2 del migdia al c. Teodor Bonaplata amb av. del Paral·lel.

Us recordem que us podeu inscriure a l’Assemblea Nacional Catalana com a membres de ple dret  aquí. I si voleu seguir les nostres activitats podeu fer-ho també per mitjà del Facebook i del Twitter.

Deixa un comentari