17:14 L’hora del poble

Dimecres 5 de febrer esteu tots convidats a la presentació del llibre de l’Assemblea Nacional Catalana: “17:14 L’hora del poble. Com vam fer la Via Catalana”

Els periodistes Anna Rosenfeld i Joan Serra, responsables de comunicació de l’ANC, acaben de publicar 17.14. L’hora del poble. Com vam fer la Via Catalana. El llibre, de l’editorial Ara Llibres, compta amb pròlegs de Carme Forcadell, Ferran Civit i Ignasi Termes.

Presentació_LhoraDelPoble050214

17.14. L’hora del poble ens presenta un altre mirada de la Via Catalana: des del darrere.  És la història d’un repte i l’assoliment d’una fita, la mobilització ciutadana més gran que hi ha hagut mai a Catalunya en favor de la independència. Alhora, el monogràfic ressegueix el procés previ a la Diada del 2013 i ofereix un privilegiat punt de vista des que la idea va ser gestada fins que Catalunya va sortir al carrer a agafar-se de les mans.

La presentació tindrà lloc el proper dimecres 5 de febrer, a les 19h, al Museu d’Història de Catalunya (Palau del Mar, Plaça Pau Vila, 3). L’acte comptarà amb la presència del director del Museu, Agustí Alcoberro; Izaskun Arretxe, directora editorial d’ARA llibres; Carme Forcadell, presidenta de l’ANC i els autors del llibre, Anna Rosenfeld i Joan Serra, membres de l’ANC.

Deixa un comentari