República Catalana, relacions internacionals

Un estat és independent per decisió pròpia o només ho és quan altres estats el reconeixen com a tal?

CARTELL EL PAIS QUE VOLEM 13-2-14‘República Catalana, relacions internacionals’ és el títol de la xerrada que Liz Castro (VilaWeb News from Catalonia) i Jordi Vàzquez  (Help Catalonia) faran dins el cicle “El país que volem”. Parlaran de la globalització que ha fet que les relacions entre els estats siguin necessàries, tant en termes de comerç com de cooperació i diplomàcia. La República Catalana necessitarà suports internacionals en moltes matèries, ja que haurà d’obrir-se a un mercat global que doni sentit a la seva capacitat productiva i exportadora, i obtenir allò que no produeix per si mateixa. Sigui com sigui el futur d’Europa, Catalunya tampoc no deixarà de ser-ne una peça clau en temes de ciutadania, diplomàcia, defensa, etc. I els primers reconeixements seran vitals per assolir la plena integració a la comunitat internacional.

L’acte serà  dijous 13 de febrer de 2014 a les 19h, a la sala d’actes de Cotxeres de Sants, pl. Bonet i Muixí, 4a planta

El cicle de xerrades “El país que volem” és una iniciativa de la Territorial de Sants-Montjuïc per la Independència. Inclou cinc xerrades i l’acte central al qual PSxI vam assistir el 26 de gener, Independència 2014. Raons pel Sí + Sí.

1 Comment

Deixa un comentari