Cicle “Veus per la independència”

Des del Poble-sec per la Independència organitzem el cicle de xerrades: “Veus per la independència”. Un cicle que comptarà amb la participació de persones significatives dins del moviment independentista.

L’objectiu d’aquest cicle és apropar-nos als conciutadans que tinguin dubtes o preguntes sobre el procés que viu el nostre país i conscienciar els ja convençuts de la necessitat que tots plegats ens en fem protagonistes directes, en un any clau per al futur del país.

La primcartell_veus_partal_04032014era xerrada serà a càrrec de Vicent Partal, director del diari digital Vilaweb, i un periodista que ha assistit des de primera fila a les independències dels països bàltics. Vicent Partal ens presentarà el seu llibre A un pam de la independència i l’acompanyarà la coordinadora de PSxI, Lídia Rodrigo, que farà una presentació del cicle i de la territorial de l’ANC al Poble-sec. L’acte serà moderat pel periodista i membre de PSxI Antoni Reig.

El 4 de març us esperem a tots a les 8 del vespre al centre cívic “El Sortidor” (plaça del Sortidor).

En acabar l’acte hi haurà un petit refrigeri per poder compartir entre tots els assistents les impressions sobre la primera xerrada.

Deixa un comentari