Agenda d’actes de la setmana del 17 al 23 de febrer

Us presentem els actes més importants que tindran lloc aquesta setmana al barri i a la resta de la ciutat. Us animem a participar en les activitats de Poble-sec per la Independència en un període que serà decisiu per a l’alliberament del país!

Actes de Poble-sec per la Independència

  • Dimarts 18: paradeta informativa. De 3/4 d’11 del matí a 2 del migdia al carrer Nou de la Rambla amb l’avinguda del Paral·lel.
  • Dijous 20: assemblea ordinària. A les 8 del vespre al centre cívic “El Sortidor”, pl. del Sortidor.
  • Divendres 21: paradeta informativa. De 3/4 d’11 del matí a 2 del migdia a la plaça dels Ocellets.
  • Dissabte 22: jornada intensiva de parades a l’Hospitalet de Llobregat, amb les altres territorials del Barcelonès. De 10 del matí a 2 del migdia.

Actes d’altres assemblees territorials o sectorials de l’ANC

Dilluns 17:

  • Xerrada “La necessitat econòmica d’un nou estat“, a càrrec de Jordi Millà, del CCN. A les 7 del vespre a l’auditori de Can Fabra, c. del Segre 24-32. Organitzat per la territorial de Sant Andreu.
  • Xerrada “Sí i Sí: un futur optimista per a les pensions“, a càrrec de Jordi Monrós i Ibáñez. A les 7 del vespre a l’Ateneu Cultural Catalònia, c. de Rafael Campalans 16, l’Hospitalet de Llobregat. Organitzat per la territorial de l’Hospitalet de Llobregat.

Altres actes

Dilluns 17:

  • Debat “Com fer un divorci vellutat: el Col·lectiu Praga“, amb Mercè Barceló, catedràtica de Dret Constitucional de la UAB, i Joaquim Ferret, catedràtic de Dret Administratiu de la UAB. Moderador: Stefan Rating, advocat. El Col·lectiu Praga es constitueix amb l’objectiu de contribuir amb arguments jurídicament fonamentats al debat sobre l’exercici del dret a decidir dels ciutadans i ciutadanes de Catalunya sobre el seu estatus polític col·lectiu. A 2/4 de 8 del vespre a l’Ateneu Barcelonès, c. de la Canuda 6. Organitzat per l’Ateneu Barcelonès.
  • Xerrada “L’estratègia internacional per a la Independència“, a càrrec d’en Josep Sort, professor de la Universitat Ramon Llull. A les 8 del vespre a la sala de conferències de Cotxeres de Sants, c. de Sants 79. Convoca: Reagrupament Sants-Montjuïc.

Deixa un comentari