Agenda d’actes del 24 de febrer al 2 de març

Us presentem els actes més importants que tindran lloc aquesta setmana al barri i a la resta de la ciutat. Us animem a participar en les activitats de Poble-sec per la Independència (marcades en negreta) en un període que serà decisiu per a l’alliberament del país!

Dilluns 24

  • Presentació del llibre El desafiament català. Un relat internacional de la Transició. Organitzat per L’Avenç, a les 19 h, al Col·legi de Periodistes de Catalunya. Rambla de Catalunya, 10, pral.

Dimarts 25

  • Paradeta informativa i punt de recollida de drets de petició de la campanya “Signa un vot per la independència”.D’11.00 a 14.00, al carrer de Nou de la Rambla amb l’avinguda del Paral·lel.

Dimecres 26

  • Repartiment de fulletons informatius al Mobile World Congress. Veniu a ajudar-nos a internacionalitzar el procés català! Organitzat per Sants-Montjuïc per la Independència i Poble-sec per la Independència, a les 17.00, a les Torres Venecianes de la plaça d’Espanya.

Dijous 27

  • Reunió extraordinària per a organitzar el cicle “Veus per la Independència” i parlar de l’assemblea general de l’ANC del 5 d’abril.A les 20.00, al centre cívic “El Sortidor”, a la plaça del Sortidor

Divendres 28

  • Paradeta informativa i punt de recollida de drets de petició de la campanya “Signa un vot per la independència”. D’11.00 a 14.00, a la plaça dels Ocellets.

Dissabte 1

  • Paradeta informativa i punt de recollida de drets de petició de la campanya “Signa un vot per la independència”. D’11.00 a 14.00, al carrer de Teodor Bonaplata amb l’avinguda del Paral·lel.
  • Barra del bar de Carnestoltes. Veniu a la festa de disfresses del barri! A les 21.00, al centre cívic “El Sortidor”, plaça del Sortidor.

Diumenge 2

  • Paradeta informativa i punt de recollida de drets de petició de la campanya “Signa un vot per la independència”, amb ocasió de la calçotada popular dels castellers del Poble-sec. D’11.00 a 14.00, a la plaça  del Sortidor.

Deixa un comentari