VIII calçotada popular a la plaça del Sortidor el 2 de març

Ja han arribat els calçots al Poble Sec! I el Poble-sec per la independència també hi participarà activament.

Aquest diumenge hi ha la tradicional calçotada popular a la plaça del Sortidor on els Castellers del Poble-sec hi actuaran i després hi haurà un dinar popular. I els encarregats de servir les begudes serem el PSxI, per tant, no hi falteu i veniu a la trobada anual que es fa al barri per mejar calçots.

L’activitat començarà a 2/4 d’1 amb una diada castellera i els calçots es començaran a servir cap a 2/4 d’1 fins a 2/4 de 4. El preu és de 6,50 euros, que inclou calçots, beguda, botifarra, patata, pa i romesco.

Els tiquets es podran comprar diumenge mateix de 2/4 de 12 a 2/4 d’1 a la recepció del Centre Cívic El Sortidor.

Que tingueu un bon Carnestoltes!

calçotada

Imatge extreta del blog Where is Darren Now? on en Darren explica la seva experiència en la calçotada popular del barri.

Deixa un comentari