Avui, Vicent Partal al Poble-sec!

Avui, Vicent Partal al Poble-sec!

Avui a les 8 del vespre al centre cívic “El Sortidor” inaugurarem el cicle de xerrades “Veus per la independència”.

La presentació del llibre A un pam de la independència, a càrrec de l’autor, el periodista Vicent Partal, director del diari digital VilaWeb i testimoni directe de molts processos d’independència, entre els quals els de les repúbliques bàltiques. Després de la presentació del llibre hi haurà un torn de preguntes i, per acabar, prendrem una copa de cava tots junts per poder comentar les impressions del cicle.

De ben segur que Partal ens ajudarà a entendre millor el moment transcendental que viu el país i les claus per seguir impulsant el procés d’independència. Ens agradaria que l’acte també servís com a esperó perquè vosaltres, simpatitzants de Poble-sec per la Independència, us animeu a col·laborar en les nostres activitats. I ens volem adreçar molt especialment als conciutadans que tinguin dubtes o pors: és una bona oportunitat perquè vingueu amb els amics o familiars que votarien “Sí+No”!

Podreu seguir-nos via Twitter amb l’etiqueta: #veuspsxiPartal. A més, anunciarem les dues properes xerrades que ja tenim confirmades per al cicle ‘Veus per la independència’.