La primera xerrada de 'Veus per la independència' és un èxit rotund!

La primera xerrada de 'Veus per la independència' és un èxit rotund!

La sala d’actes del centre cívic ‘El Sortidor’ era plena de gom a gom per sentir Vicent Partal, el director de Vilaweb.

L’acte va començar a les 20 h del vespre donant la benvinguda als assistents. Antoni Reig, el moderador de l’acte, va presentar Lídia Rodrigo, coordinadora de Poble-sec per la Independència, Vicent Partal, director del diari digital Vilaweb. La coordinadora de l’Assemblea Territoria al Poble-sec va aprofitar per presentar l’Assemblea i totes les activitats que fa el PSxI encarades a assolir una àmplia majoria a favor de la independència. I va aprofitar per convidar tots els veïns a participar activament amb el Poble-sec per la Independència, sobretot en aquest any 2014 en què el paper de la societat civil és clau per afrontar la creació d’un nou país. I el Poble-sec ha de ser un dels barris de la ciutat comtal que capitanegi aquest procés tan il·lusionant.

Vicent Partal va remarcar breument un parell de punts sobre el procés d’independència de Catalunya i després va preferir aclarir tots aquells dubtes i preguntes que l’auditori tingués de cara a crear un país nou. El públic va cosir a preguntes al director de Vilaweb que va respondre tant a qüestions relacionades amb la política com amb l’economia. El seu punt de vista com a testimoni de molts processos d’independència va permetre combatre moltes pors amb exemples concrets que s’havien dut a terme als països que ja han assolit esdevenir un estat.

L’acte va concloure amb un petit pica-pica per celebrar la primera xerrada del cicle que acabem de començar: ‘Veus per la independència’. Molts assistents també van aprofitar el moment final per signar la butlleta del Signa un vot per la independència i per comprar el llibre del director de Vilaweb, A un pam de la independència, que es van poder emportar a casa dedicat.

L’acte també es va poder seguir per Twitter amb l’etiqueta #veuspsxiPartal i n’hem penjat més fotografies a la nostra pàgina de Facebook i al nostre canal d’Instagram.