Ja tenim dates per a les properes Veus per la independència

Ja tenim dates per a les properes Veus per la independència

Després de la primera xerrada del cicle amb Vicent Partal, director de Vilaweb, des del Poble-sec per la Independència ja tenim xerrades a punt cada mes fins al juny!

El PSxI sabem que el 2014 és un any molt decisiu per al nostre país i és per això que estem treballant perquè el moviment social que ens ha portat fins aquí continuï avançant i lluitant per aconseguir el futur que volem. I aquest futur el podrem decidir el 9 de novembre d’aquest any. El cicle ‘Veus per la independència’ pretén acostar el procés d’independència a tots els veïns del Poble-sec, i de Barcelona en general, i intentar aclarir les pors i dubtes que qualsevol pugui tenir.

Les properes xerrades que farem al Poble-sec seran:

  • Dilluns 28 d’abril: ‘9N: Catalunya vers un país normal’, a càrrec de Muriel Casals, presidenta d’Òmnium Cultural. A 2/4 de 8 h del vespre al Centre Cultural Albareda (c/ d’Albareda, 22-24).
    Podreu seguir la xerrada per Twitter amb l’etiqueta #veuspsxiMuriel.

  • Dimecres 7 de maig: ‘Catalunya i la necessitat econòmica del nou estat’, a càrrec d’Àlex Furest, membre de la Sectorial d’Economistes per la Independència de l’Assemblea Nacional Catalana. A les de 8 h del vespre al centre cívic ‘El Sortidor (plaça del Sortidor). Podreu seguir la xerrada per Twitter amb l’etiqueta #veuspsxiFurest.

  • Dilluns 16 de juny: ‘Democràcia i independència: anem bé?’, a càrrec de Ferran Requejo, membre del Consell Assessor per a la Transició Nacional (CATN). A les 19:30 h, al Centre Cívic Cotxeres Borrell (C/ Viladomat, 2). Podreu seguir la xerrada per Twitter amb l’etiqueta #veuspsxiRequejo.

Recordeu que aquestes xerrades són obertes a tothom i al final de cada una hi ha un torn de preguntes que us permetrà aclarir qualsevol dubte i també hi haurà un petit pica-pica per poder comentar entre tots les impressions de la trobada.