Agenda del 10 al 16 de març

Us presentem els actes més importants que tindran lloc aquesta setmana al barri i a la resta de la ciutat. Us animem a participar en les activitats de Poble-sec per la Independència (marcades en negreta) en un període que serà decisiu per a l’alliberament del país!

Dimarts 11

  • Paradeta informativa i punt de recollida de drets de petició de la campanya “Signa un vot per la independència”.D’11.00 a 14.00, al carrer de Nou de la Rambla amb l’avinguda del Paral·lel.

Dimecres 12

  • Paradeta informativa i punt de recollida de drets de petició de la campanya “Signa un vot per la independència” a la plaça de Catalunya. De 15 a 20 h el PSxI s’encarregarà d’aquesta parada.

Dijous 13

  • Xerrada “El multilingüisme en el nou estat”, a càrrec de Miquel Strubell. Sant Andreu per la Independència, a les 19.00, al Centre Cívic, c. de la Foradada, 36-38.

  • Xerrada “És l’hora dels adéus?”, a càrrec de Xavier Sala i Martín. Gràcia per la Independència, a les 19.30, a l’Orfeó Gracienc, c. Astúries, 83.

Divendres 14

  • Paradeta informativa i punt de recollida de drets de petició de la campanya “Signa un vot per la independència”. D’11.00 a 14.00, a la plaça dels Ocellets.

Dissabte 15

  • Paradeta informativa i punt de recollida de drets de petició de la campanya “Signa un vot per la independència”. D’11.00 a 14.00, al carrer de Teodor Bonaplata amb l’avinguda del Paral·lel.

Recordem que us podeu inscriure a l’Assemblea Nacional Catalana com a membres de ple dret a la web de l’ANC. Per a qualsevol informació addicional o inscripció, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic , del Twitter (@PSxIndp ), del Facebook o per mitjà d’aquesta web.