L'ANC ja té dos anys

L'ANC ja té dos anys

El 9 de març de fa dos anys va tenir lloc l’Assemblea constituent de ‘Assemblea Nacional Catalana.

El camí ha estat curt, però intens, gratificant i fructífer. Abans de res, des del Secretariat de l’ANC manifesten el seu reconeixement i agraïment a tots els que han fet possible complir aquests dos anys; especialment a les assemblees territorials, sectorials, d’exteriors i, sobretot, a tots els associats, simpatitzants i col·laboradors. Tots hem fet una feina increïble durant aquest temps.

Amb motiu del segon aniversari, l’Assemblea ha fet públic el VíDEO #2ANYSANC – FEM EL SOMNI REALITAT http://www.youtube.com/watch?v=sVPgLWDW5nA en què es rememoren alguns dels principals esdeveniments d’aquests dos anys de vida: la constitució de l’entitat al Palau Sant Jordi, la Marxa cap a la Independència, la manifestació Catalunya nou estat d’Europa de l’any 2012, les Vies Catalanes organitzades arreu del món o la Via Catalana cap a la Independència, entre d’altres.

Per celebrar-ho, s’està duent a terme un concurs a Facebook en què es demana a tothom que expliqui el millor moment d’aquests 2 anys. Tota la informació del CONCURS la trobareu aquí.

Us animem a tots a participar-hi i a compartir l’enllaç del concurs a tots els vostres perfils i pàgines per tal de fer-ne la màxima difusió. Es podrà participar al concurs fins diumenge a la nit i el guanyador tindrà premi!

L’etiqueta del Twitter creada per a aquest esdeveniment és #2ANYSANC.

Durant aquests dos anys hem fet mota feina, però encara falta la més complicada. Respirem ben fort, agafem aire continuem endavant!