22 i 23 de març: Signa un vot per la independència

Aquest cap de setmana a tot Catalunya fem una jornada intensiva per a la campanya ‘Signa un vot per a la independència’.

L’Assemblea Nacional Catalana i l’Associació de Municipis per la Independència organitzem la segona jornada intensiva de la campanya i l Poble-sec tant dissabte com diumenge hi haurà dues parades de recollida de signatures: una al carrer de Teodor Bonaplata i al carrer de Nou de la Rambla, totes dues tocant al Paral·lel. Des de les 10 h del matí fins a les 8 h del vepre podreu venir-hi tots els que encara no heu signat!

A més, a la plaça de Catalunya de Barcelona de totes les territorials de Barcelona hi haurà diverses parades muntades per fer-hi una recollida massiva de vots, inclosa també una del Poble-sec per la Independència.

En aquesta ocasió, l’ANC ha arribat a un acord amb l’AMI en virtut del qual els ajuntaments cediran locals per facilitar la recollida de firmes i s’instal·laran més d’un miler de punts de recollida a vuit-cents municipis.

Després de l’èxit de la primera recollida massiva l’11 i el 12 de febrer, continuem endavant per aconseguir el màxim de butlletes possibles per poder presentar davant dels nostres governants!