Muriel Casals, el 28 d'abril al Poble-sec

Ja és a punt la segona xerrada de ‘Veus per la Independència’ que des del PSxI hem preparat per aclarir tots els dubtes i les pors sobre la independència que pugui sorgir a qualsevol veí del barri.

La presidenta d’Òmnium Cultural, Muriel Casals, és l’escollida per protagonitzar la segona xerrada que hem organitzat des del Poble-sec per la Independència: “Veus per la independència”. L’acte serà dilluns 28 d’abril al Centre Cultural Albareda ( a parlar sobre el 9N i el país que volem si aconseguim la independència. Òmnium ha preparat la campanya ‘Un país normal’ per defensar que siguem tots els catalans els que puguem decidir com ha de ser aquest país nou que volem crear. Com ja vam organitzar amb el director de Vilaweb, Vicent Partal, després de la xerrada hi haurà un torn obert de preguntes perquè cap assistent se’n vagi cap a casa amb algun dubte per aclarir.

Podreu seguir l’acte per mitjà de Twitter amb l’etiqueta: #veuspsxiMuriel i fer-la servir perquè pugueu opinar sobre la xerrada en directe.

L’acte tindrà lloc al centre cívic més nou del barri i incloem el mapa de com arribar-hi perquè ningú es perdi l’esdeveniment més independentista de l’abril.

Google Maps

Aquesta segona xerrada de ‘Veus per la independència’ inicialment s’havia de fer el dijous 10 d’abril, però per qüestions d’agenda s’ha hagut de posposar al dilluns 28 d’abril, disculpeu les molèsties.