Agenda del 7 al 13 d'abril

Us presentem els actes més importants que tindran lloc aquesta setmana al barri i a la resta de la ciutat. Us animem a participar en les activitats de Poble-sec per la Independència (marcades en negreta) en un període que serà decisiu per a l’alliberament del país!

Dilluns 7

  • Presentació del llibre El desafiament català. Un relat internacional de la Transició. Organitzat per L’Avenç, a les 19 h, al Col·legi de Periodistes de Catalunya. Rambla de Catalunya, 10, pral.
  • Conferència i presentació del llibre Com Àustria o Dinamarca. Organitzat per Sarrià – Sant Gervasi per la Independència, a la Casa Orlandai (Sala Foix), al carrer de Jaume Piquet, 23

Dimecres 9

  • Paradeta informativa i punt de recollida de drets de petició de la campanya “Signa un vot per la independència”. De 15.00 a 2o.00, a la plaça de Catalunya (a la cantonada de la ronda de Sant Pere amb passeig de Gràcia).

Divendres 11

  • Paradeta informativa i punt de recollida de drets de petició de la campanya “Signa un vot per la independència”. D’11.00 a 14.00, a la plaça dels Ocellets.
  • Conferència i presentació del llibre 17:14 L’hora del poble. Com vam fer la Via Catalana. Organitza per Sant Antoni per la Independència, a les 19.30 h, al Racó de Cultura, al carrer de Viladomat, 75.

Dissabte 12

  • Paradeta informativa i punt de recollida de drets de petició de la campanya “Signa un vot per la independència”. D’11.00 a 14.00, al carrer de Teodor Bonaplata amb l’avinguda del Paral·lel.