Agenda del 21 al 27 d'abril

Us presentem els actes més importants que tindran lloc aquesta setmana al barri i a la resta de la ciutat. Us animem a participar en les activitats de Poble-sec per la Independència (marcades en negreta) en un període que serà decisiu per a l’alliberament del país!

Dilluns de Pasqua

  • Exposició fotogràfica “Fem Via. Construïm el futur”. De 9.00 a 22.00, a Terra d’Escudella, al carrer de Premià, 20.

Dimarts 22

Sant Jordi

  • Paradeta informativa i punt de recollida de la campanya “Signa un vot per la independència”. Dins la parada que organitza la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec per Sant Jordi, a la plaça dels Ocellets.
  • Gran parada informativa i punt de recollida de la campanya “Signa un vot per la independència” per celebrar la diada. Organitzat per l’ANC del Barcelonès, tot el dia a la plaça de Catalunya.

Dijous 24

  • Assemblea ordinària. A les 20.00, al centre cívic “El Sortidor”, a la plaça del Sortidor.
  • Debat “Dret a decidir: consulta sí o sí“. Organitzat per la Fundació Nous Horitzons, a les 19 h, a l’Aula Magna de la Universitat de Barcelona, a la Gran Via de les Corts Catalanes, 585.

Divendres 25

  • Paradeta informativa i punt de recollida de drets de petició de la campanya “Signa un vot per la independència”. D’11.00 a 14.00, a la plaça dels Ocellets.
  • Conferència “Justícia i legalitat de l’autodeterminació nacional i la secessió. Reflexions entorn de la independència de Catalunya”, a càrrec de Pau Bossacoma i Busquets (UPF). Organitzat per la Societat Catalana d’Estudis Jurídics (IEC), a les 13.00, a l’aula 40004 de la Facultat de Dret de la Universitat Pompeu Fabra, al carrer de Ramon Trias Fargas, núm. 25-27.
  • Conferència “Guerra de Sucessió: el destí de tot un poble” + curtmetratge Vèncer o morir. Organitzat per l’AT de laSagrada Família i la sectorial d’Historiadors, a les 18.30 a la sala d’actes del centre cívic de la Sagrada Família, c. de Provença, 480

Dissabte 26

  • Paradeta informativa i punt de recollida de drets de petició de la campanya “Signa un vot per la independència”. D’11.00 a 14.00, al carrer de Teodor Bonaplata amb l’avinguda del Paral·lel.

I recordeu que el dilluns 28 d’abril tindrem la Muriel Casals al barri! La presidenta d’Òmnium Cultural serà la protagonista de les properes Veus per la Independència amb la xerrada 9N: Catalunya, vers un país normal, a les 19.30 h, al centre cultural Albareda, al carrer d’Albareda 22-24.