Agenda del 28 d'abril al 4 de maig

Us presentem els actes més importants que tindran lloc aquesta setmana al barri i a la resta de la ciutat. Us animem a participar en les activitats de Poble-sec per la Independència (marcades en negreta) en un període que serà decisiu per a l’alliberament del país!

Dilluns 28

  • II Jornada del cicle de conferències “Veus per la Independència”, Amb Muriel Casals, presidenta d’Òmnium Cultural. A les 19.30, al Centre Cultural Albareda, al carrer d’Albareda, 22-24

Dimarts 29

  • Paradeta informativa i punt de recollida de drets de petició de la campanya “Signa un vot per la independència”. De 17.00 a 20.00, a l’avinguda del Paral·lel amb el carrer de Nou de la Rambla.

Dimecres 30

  • Cicle de conferències Raons per la Independència: “La història esborrada de la nació catalana”, amb Víctor Cucurull i Miralles, historiador i membre del secretariat de l’ANC. Organitzat per la territorial de Dreta de l’Eixample, a les 19.00 h, a la sala d’actes de la Casa Elizalde, al carrer de València, 302
  • 7a xerrada del cicle de conferències “Fora o dins de la UE?”: “Les relacions internacionals d’una Catalunya independent”. Amb Pere Cardús, periodista de Vilaweb. Organitzat pet la territorial de Sant Andreu. A les 19.00, al centre cívic Navas, al carrer de Navas de Tolosa, 312
  • Reunió per tractar temes d’actualitat política. A les 20.00, al centre cívic “El Sortidor”, a la plaça del Sortidor.

Dijous 1

  • Concentració d’assemblees territorials i sectorials de l’ANC per després unir-se a la manifestació que convoquen els sindicats majoritaris per l’1 de maig. A les 10 h, a la plaça de Goya, al monument Francesc Layret.
  • Concentració ANC per participar a la manifestació convocada per diferents sindicats i organitzacions socials. A les 17.00, a la façana principial de la Universitat, a la plaça de la Universitat.

Divendres 2

  • Paradeta informativa i punt de recollida de drets de petició de la campanya “Signa un vot per la independència”. D’11.00 a 14.00, a la plaça dels Ocellets.

Dissabte 3

  • Paradeta informativa i punt de recollida de drets de petició de la campanya “Signa un vot per la independència”. D’11.00 a 14.00, al carrer de Teodor Bonaplata amb l’avinguda del Paral·lel.

Us recordem que us podeu inscriure a l’Assemblea Nacional Catalana com a membres de ple dret a la plana següent: http://assemblea.cat/?q=inscripcio_anc
Per a qualsevol informació addicional o inscripció, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu ( poblesecperlaindependencia@gmail.com ), del Twitter (@PSxIndp ) o del Facebook ( facebook.com/PsxIndp ). També podeu consultar-nos aquí al web.