L'ANC participarà en els actes de l'1 de maig

El Poble-sec per la Independència participarà demà a les manifestacions preparades per commemorar el Dia dels Treballadors/es.

En la perspectiva del referèndum del dia 9 de novembre és urgent que les reivindicacions dels treballadors i treballadores de Catalunya es fusionin amb la perspectiva de progrés que implica la independència del nostre país.

És per això que tant la nostra Sectorial com el conjunt de l’ANC, farem un esforç per fer-nos presents i ser visibles en els diferents actes que es convoquin a Catalunya. Acompanyarem les activitats que es faran a Barcelona. Aquí teniu els actes del primer de maig:

A les 10 h del matí, serem a la concentració de Territorials i Sectorials de l’ANC juntament amb la Sectorial de Treballadors/es a la plaça de Goya (al monument de Francesc Layret) (a prop de la plaça Universitat). Hi haurà parlaments del vicepresident de l’ANC, Jaume Marfany, i el coordinador de la Sectorial TTxI, al Alfredo Bienzobas.

Després, a les 11 h ens incorporarem a la manifestació que convoquen els sindicats majoritaris, a la plaça de Catalunya amb la ronda Sant Pere. A la manifestació ens hi incorporarem fent un seguici seguint una pancarta sota el lema:

SI A UNA CATALUNYA SOCIAL I SOLIDÀRIA

SI A LA REPÚBLICA CATALANA INDEPENDENT

Al llarg del recorregut de la manifestació (des de la plaça de Catalunya fins a l’avinguda de la Catedral hi haurà paradetes de les Territorials . Es repartirà el comunicat de la Sectorial preparat per a l’ocasió i es recolliran drets de petició de la campanya Signa un Vot per la Independència, es repartiran estelades.

A la tarda, a les 17 h l’ANC farà una concentració a la vorera de la façana principal de la universitat (a la plaça de la Universitat), per participar a la manifestació convocada per diferents sindicats i organitzacions socials.

Us hi esperem!