Agenda d'actes del 9 al 15 de juny

Us presentem els actes més importants que tindran lloc aquesta setmana al barri i a la resta de la ciutat. Us animem a participar en les activitats de Poble-sec per la Independència (marcades en negreta) en un període que serà decisiu per a l’alliberament del país!

DIMARTS 10 17.00-20.00Paradeta informativa i punt de recollida de la campanya “Signa un vot per la independència”.⇢Av. Paral·lel / c. Nou de la RamblaDIJOUS 1219.15Darrera xerrada del cicle “SÍ SÍ, Catalunya nou estat”: La Catalunya que volem, amb Carme Forcadell, Patrícia Gabancho i Santiago Vidal. Organitzat per la territorial de Sant Andreu.⇢Casal Catòlic de Sant Andreu, c. Pons i Gallarza, 58-60.DIVENDRES 13 11.00-14.00Paradeta informativa i punt de recollida de la campanya “Signa un vot per la independència”.⇢Pl. dels Ocellets DISSABTE 14 18.00Manifestació “Per un país de tots, decidim escola catalana” organitzat per la coordinadora SomEscola.cat i Òmnium Cultural. Sortida de plaça Tetuan.⇢Punt de trobada amb Poble-sec per la Independència a les Torres Venecianes de pl. Espanya a les 5 de la tarda.DIUMENGE 15 10.30Bicicletada popular: “Pedalem per la independència”. Organitzat per la territorial de Sagrada Família.⇢Davant de l’Hospital de Sant Pau.

Us volem avançar que el proper dilluns dia 16, Poble-sec per la Independència ofereix la IV xerrada del cicle de conferències “Veus per la Independència”: “Democràcia i independència: anem bé?” amb Ferran Requejo, membre del Consell Assessor per a la Transició Nacional (CANT). Serà a 2/4 de vuit del vespre al centre cívic “Cotxeres Borrell”, c. Viladomat, 2.
Per a qualsevol informació addicional o inscripció, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu ( poblesecperlaindependencia@gmail.com ), del twitter ( @PSxIndp ) o del facebook ( facebook.com/PsxIndp ).