Actes d'estiu previs a l'11 de setembre

Un missatge al món

A partir del 12 de juliol i durant cada cap de setmana, l’Assemblea Nacional Catalana organitzarà grans actes regionals en què es desplegarà un gran mural interpel·lant cadascun a un líder polític que serà clau a l’hora del reconeixement internacional de la causa catalana per tal d’aconseguir ressò mundial i informar-los que els catalans votarem el 9N. El primer mural estarà dirigit al president dels Estats Units, Barack Obama, i es desplegarà a Badalona.

En total es realitzaran 10 grans murals, un per a cada líder mundial interpel·lat, i tindran unes dimensions de 15 x 30 metres cadascun. Barack Obama, Jean Claude Juncker, Martin Schulz, Angela Merkel, François Hollande, David Cameron, Matteo Renzi, Ban Ki Moon, Dilma Rousseff, Francesc I i Fredik Reinfeldt són els líders mundials a qui s’enviarà aquest missatge de democràcia i llibertat.

Una V a cada municipi

A més dels murals que enviaran aquest missatge als principals líders mundials, el membre del Secretariat de l’ANC Ignasi Termes ha explicat que enguany, com també ja s’ha fet el 2012 i 2013 amb la Marxa cap a la independència i la Via Catalana; les Assemblees Territorials i Exteriors de l’ANC duran a terme múltiples mobilitzacions amb forma de V en les diferents poblacions d’arreu de Catalunya i del món.

Aprofitant la campanya d’estiu de l’ANC i en el marc de la campanya “Estem Preparats” dins el projecte “El País de Tots”, que té per objectiu consolidar i ampliar la majoria social favorable a la independència, Termes també ha explicat que aquest juliol s’encartellaran els carrers de Catalunya. D’aquesta manera aprofitarem tots els actes preparatoris de la V del proper Onze de Setembre per tal que arreu del país es visualitzi que Estem preparats per a assolir el repte que ens hem plantejat.