Lot samarreta per a la Via Catalana 2014

El PSxI fa dies que tenim les samarretes oficials per a la gran V que formarem a Barcelona per reclamar la independència del nostre país.

A quin tram aneu? Recordeu que els trams que organitzarem des del PSxI són el tram 44 i el tram 45, és a dir, els trams que van des de l’avinguda del Paral·lel fins al carrer de Vilamarí, i encara hi queden places!!! Afanya’t i apunta-t’hi i així gaudirem de la Diada tots junts!V

 

Quina samarreta us cal:

La groga?

V

 

O la vermella?

araeslhora

 

Si encara no la teniu, penseu que podeu aconseguir-les a les parades que el Poble-sec per la Independència fa setmanalment o a les nostres assemblees ordinàries, amb previ avís. Tenim totes les talles.

 

Vine a formar la V, la lletra que canviarà la nostra història:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=2hUyLjZCl6w&w=560&h=315]

 

Deixa un comentari