V a la Festa Major de Gràcia

El Poble-sec per la Independència participarà en la formació de la V que es farà aquesta tarda al barri de Gràcia.

Aquesta “V” tindrà el punt d’unió la plaça Joanic i estendrà els dos braços pel carrer de l’Escorial i l’avinguda Pi i Maragall. És un dels actes de la Festa Major del barri i hi haurà hi haurà dues cercaviles musicals per animar la gent del barri a participar-hi: una des de l’estació de metro de Fontana i l’altra des de la plaça de la Vila.

Per acabar l’acció, cap a les 19:45 hores, a l’escenari muntat per la territorial de l’ANC de Gràcia a la plaça Joanic, hi haurà les actuacions musicals de Toni Xuclà – Gemma Humet i Gerard Quintana, i finalment, cap a les 20:30 hores, l’ex-capità del Club Esportiu Europa, Àlex Delmàs, llegirà un manifest unitari, en el qual ciutadans i ciutadanes individualment i entitats gracienques de forma col·lectiva, refermaran el seu suport al procés democràtic engegat pel Parlament de Catalunya per tal que el poble català exerceixi el seu dret a decidir en la consulta del pròxim 9 de novembre. Més tard, a partir de les 22 hores, al mateix escenari, hi actuaran Toni Albà, amb l’espectacle Audiència irreal, i Cris Juanico, l’exlíder del grup menorquí Ja t’ho diré.

L’acte servirà d’escalfament abans de l’Onze de Setembre i s’hi han adherit una vintena d’entitats i partits polítics. Entre les quals hi ha els Castellers de la Vila de Gràcia, el Centre Artesà Tradicionàrius, el Club Esportiu Europa, la Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana, El Cercle, el Centre Moral, la Federació de Colles de Sant Medir, la Fundació Festa Major de Gràcia, Gràcia amb el Sàhara, els Lluïsos de Gràcia, Òmnium Cultural-Gràcia, l’Orfeó Gracienc, la Plataforma per la Llengua, Sí amb nosaltres, Súmate-Barcelona, el Teatre Corpus i la Unió Excursionista de Catalunya-Gràcia. Pel que fa als partits, s’hi han adherit de moment CDC, ERC, EUiA, ICV, Reagrupament i Solidaritat Catalana.