V a la Festa Major de Sants

V a la Festa Major de Sants

Les dues estelades gegants del Poble-sec per la Independència onejaran a la V que es farà divendres vinent al barri de Sants.

El vèrtex de la V serà a la plaça de Sants i els braços s’estendran, d’una banda, per la carretera de Sants i, per l’altra, pel passeig de Sant Antoni (el passeig que arriba a l’Estació de Sants). L’acte s’emmarca dins la Festa Major del barri i per participar-hi només caldrà que hi porteu una samarreta vermella o una de groga. La jornada festiva del 29 d’agost començarà a les 17.45 a la plaça Bonet i Muixí amb la participació de Víctor Cucurull, historiador, membre del Secretariat Nacional de l’ANC i coordinador de la V de l’11 de setembre, Francesc Mercader, coordinador de Sants-Montjuïc per la Independència, actuació del Cor Jove de Sant Medir i presentat per l’actriu Lali Feliu. Després, a les 19 h es formarà la V des de la plaça de Sants pel carrer de Sants i el passeig Sant Antoni.

Els actes els organitza Sants-Montjuïc per la independència amb la col·laboració d’Òmnium Cultural de Sants-Montjuïc, i els podreu seguir per mitjà de la Twitter amb l’etiqueta #VSants.