Demà 19O: Fem un pas endavant!

Demà 19O: Fem un pas endavant!

Demà, diumenge 19, a 2/4 d’una del migdia, tothom a la plaça de Catalunya per deixar ben clar que seguim tots units per fer un pas endavant més cap a la Independència!

Des de Poble-sec per la Independència us convoquem, a tots aquells que vulgueu compartir amb nosaltres aquest nou dia històric a 3/4 de 12 del matí al centre de la plaça Universitat per anar tots junts cap a la plaça de Catalunya.

És el gran acte central de la campanya Ara és l’hora per refermar el compromís amb la unitat del procés i en el 9N com a millor instrument per a decidir el futur del nostre país.
Alguns dels assistents a l’acte seran les presidentes d’Òmnium CUltural i de l’Assemblea Nacional Catalana,Muriel Casals i Carme Forcadell, conjuntament amb el portaveu del govern, Francesc Homs; Josep Rull (CDC); Oriol Junqueras (ERC) i representants d’ICV, EUiA, la CUP i Unió Democràtica

D’altra banda, de part de la societat civil ja hi ha confirmats el president de Súmate, Eduardo Reyes; Miquel Calçada; Germà Bel; Lluís Llach; i l’actriu Carme Sansa.

Tots a la plaça de Catalunya! #SíoSí