Voluntaris per al Gran recapte d’aliments

El 28 i el 29 d’aquest mes s’organitza una campanya de recollida d’aliments als supermercats i mercats d’arreu de Catalunya

El Gran Recapte d’Aliments és una campanya de recollida d’aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades d’aquí rebin ajuda alimentària. La campanya del Gran Recapte es du a terme simultàniament pels quatre Bancs d’Aliments de Catalunya.

El seu objectiu és informar i sensibilitzar a tota la ciutadania de Catalunya sobre la realitat de la pobresa al nostre país i afavorir una col·laboració continuada amb els Bancs d’Aliments durant tot l’any.

Des de l’Assemblea us animem perquè hi col·laboreu i, si podeu, participeu com a voluntaris d’aquesta gran campanya.

Podeu trobar informació al web del Gran recapte d’aliments

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=3pCQm95fRWE&w=560&h=315]

Deixa un comentari