També nosaltres som culpables de desobeir

Les persones que subscrivim aquest text vam participar com a voluntaris de l’organització del procés participatiu del 9 de novembre, assumint les tasques establertes en els locals de participació, o com a voluntaris de l’Assemblea Nacional Catalana, facilitant la màxima informació sobre el procés a la ciutadania, acompanyant persones grans als locals i orientant a tothom que ens ho va demanar sobre la seva ubicació. Nosaltres també vam desobeir, tant com vam poder. No reconeixem a les institucions de l’Estat espanyol cap mena de legitimitat per limitar els drets inalienables dels catalans. I tot i que les seves amenaces contra la nostra llibertat ens donen dret a donar per abolida la seva jurisdicció, ens autoinculpem, per pura solidaritat, en la querella de la fiscalia espanyola contra el Govern de la Generalitat de Catalunya.

Poble-sec per la independència

Deixa un comentari