Agenda d’actes del 2 al 8 de febrer de 2015

Us presentem els actes més importants que tindran lloc aquesta setmana al barri i a la resta de la ciutat. Us animem a participar en les activitats de Poble-sec per la Independència (marcades en negreta).

DILLUNS 2
19.30 “Tertúlies amb Gràcia” amb Ramon Tremosa, diputat al Parlament Europeu per CiU. Organitzat per la territorial de Gràcia.

⇢ Centre Artesà Tradicionàrius, Travessia Sant Antoni, 6.

DIMECRES 4
15.00-20.00 Paradeta informativa.

⇢ Pl. Catalunya

DIJOUS 5
20.00-22.00

19:15

Assemblea ordinària.

⇢ Centre cívic “El Sortidor”, pl. del Sortidor.

Presentació del llibre “La Unió Europea en perill”, amb Aleix Sarri, autor del llibre i assessor al Parlament Europeu i Germà Bel, catedràtic d’economia per la UB. Organitzat per la territorial de Sants-Montjuïc.

⇢ Centre Catòlic de Sants, c. Antoni de Capmany.

DIVENDRES 6
11.00-14.00 Paradeta informativa.

⇢ Pl. dels Ocellets.

Per a qualsevol informació addicional o inscripció, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu (poblesecxind@gmail.com ), del Twitter (@PSxIndp) o del Facebook (facebook.com/PsxIndp).

Us esperem!

Deixa un comentari