Acte Nacional el 27F. Comptem amb tu!

Assemblea Nacional Catalana
Benvolgut/Benvolguda,

El 27 de setembre afrontem les eleccions més decisives de la nostra història: votarem sobre la independència per començar a construir un país nou, més just i pròsper. Tenim set mesos per aconseguir ampliar la majoria social, set mesos d’esforç i de molta feina, però també d’il·lusió per l’oportunitat que s’obre davant nostre.

Per marcar l’inici d’aquests mesos transcendentals, organitzem l’acte 27092015: On tot comença. Serà divendres vinent, 27 de febrer, a les vuit del vespre (20:00 h), a la Fira de Cornellà (c. Tirso de Molina, 34). Hi anunciarem les accions que durem a terme per explicar a tothom que la independència no és el final de res; és el començament de tot.

Volem que ens acompanyis per començar amb força i impuls aquesta nova etapa. L’aforament és limitat, inscriu-t’hi a:

boto.png

Comptem amb tu! És l’hora de somriure, és l’hora de guanyar!

Assemblea Nacional Catalana

Deixa un comentari