Convocatòria de concentració a favor de Santiago Vidal

Sembla imminent la resolució de l’expedient que el Consell General del Poder judicial te obert contra en jutge Santiago Vidal per haver participat en la redacció d’un projecte de constitució per la futura República Catalana

No podem restar indiferents davant d’aquest atac a la llibertat d’expressió i per això us anunciem que si, com ens temem, la resolució és condemnatòria, cosa que podria implicar l’expulsió de Santiago Vidal de la carrera judicial, les territorials de l’ANC del Barcelonès convocarem una concentració pel dissabte següent a les 12 del migdia davant de la Delegación del Gobierno, carrer Mallorca cantonada Llúria.

Us n’informarem, però com que és possible que ho haguem de fer amb poc marge de temps,us ho anticipem perquè estigueu preparats.

Deixa un comentari