Agenda d’actes de la setmana del 9 al 15 de març de 2015

Us presentem els actes més importants que tindran lloc aquesta setmana al barri i a la resta de la ciutat. Us animem a participar en les activitats de Poble-sec per la Independència (marcades en negreta).

DIJOUS 12
20.00 Conferència “Construint la hisenda pròpia”, amb Joan Iglesias, director del programa per a la definició d’un nou model d’administració tributària de Catalunya, i amb Marcel Padrós, membre del Secretariat Nacional de l’ANC i de la Sectorial d’Economistes.

⇢ Patronat Cultural i Recreatiu, c. Mossèn Jacint Verdaguer, 52, Cornellà de Llobregat.

DIVENDRES 13

10.00-14.00 Paradeta informativa.

⇢ Pl. dels Ocellets.

Per a qualsevol informació addicional o inscripció, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu (poblesecxind@gmail.com), del Twitter ( @PSxIndp ) o del Facebook (facebook.com/PsxIndp).

Deixa un comentari