Agenda d’actes del 6 al 12 d’abril de 2015

Us presentem els actes més importants que tindran lloc aquesta setmana al barri i a la resta de la ciutat. Us animem a participar en les activitats de Poble-sec per la Independència (marcades en negreta) i a assistir a la III Assemblea General Ordinària que celebrarem diumenge 12 a Lleida, tot convidant-vos a fer el camí cap a Lleida junts amb els autocars que hem reservat.

DIMARTS 7
11.00-14.00 Paradeta informativa.

⇢ Pl. Bella Dorita.

DIJOUS 9
20.00-22.00 Assemblea ordinària.

⇢ Centre cívic “El Sortidor”, pl. del Sortidor.

DIVENDRES 10
11.00-14.00 Paradeta informativa.

⇢ Pl. dels Ocellets.

DIUMENGE 12

8.30 III ASSEMBLA GENERAL ORDINÀRIA.

⇢ Pavelló Barris Nord. Carretera de Corbins, 1, Lleida.

Per a qualsevol informació addicional o inscripció, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu (poblesecxind@gmail.com ), del Twitter (@PSxIndp ) o del Facebook ( facebook.com/PsxIndp ).

Deixa un comentari