Agenda d’actes del 4 al 10 de maig de 2015

Us presentem els actes més importants que tindran lloc aquesta setmana al barri i a la resta de la ciutat. Us animem a participar en les activitats de Poble-sec per la Independència (subratllats) i us recordem que dissabte dia 9 hi ha les eleccions al Secretariat Nacional de l’ANC!

DILLUNS 4
19.00

19.00

Col·loqui-debat sobre les eleccions municipals del 24M, amb Albert Ortas (CiU), Miquel Pagès (ERC), Maria Rovira (CUP) i Jaume Asens (BCNC), moderat per Jofre Llombart. Organitzat per la Territorial de Gràcia.

⇢ Centre Artesà Tradicionàrius, Travessia Sant Antoni, 6.

Debat municipalista “BCN en transició, capital d’un nou Estat” amb Carles Agustí (CiU), Trini Capdevila (ERC), Roger Bujons (CUP) i Ignasi Planas (MillorBCN). Organitzat per la Territorial de l’Esquerra de l’Eixample.

⇢ Centre Cultural Teresa Pàmies, carrer Urgell, 145.
DIMARTS 5
11.00-14.00 Paradeta informativa.

⇢ Pl. El Molino.

DIJOUS 7
20.00-22.00 Assemblea ordinària i jornada de vot avançat per a les eleccions de la Territorial del Poble-sec.

⇢ Centre cívic “El Sortidor”, pl. del Sortidor.

DIVENDRES 8
11.00-14.00 Paradeta informativa.

⇢ Plaça dels Ocellets.

DISSABTE 9
10.00-14.00 Jornada d’eleccions al Secretariat Nacional de l’ANC.

⇢ carrer Alcolea, 75.

Per a qualsevol informació addicional o inscripció, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu ( poblesecxind@gmail.com ), del Twitter ( @PSxIndp ) o del Facebook ( facebook.com/PsxIndp ).

Us hi esperem!

Deixa un comentari