Us presentem els actes d’aquesta setmana del Poble-sec per la Independència, en què us volem informar del canvi d’horari de les parades informatives, i d’altres actes a la ciutat que poden ser del vostre interès.

DIMECRES 13  
15.00-20.00 Paradeta informativa.

⇢  Pl. Catalunya.

DIJOUS 14
19.00 Debat “24M a Ciutat Vella. Eleccions Municipals” amb la participació de   Mercè Homs (CíU), Oriol Illa (ERC), Joan Teran (CUP), Ignasi Planas (Millor Barcelona). Presenta i modera Jaume Comas.

⇢  Centre Cívic Pati Llimona, c. Regomir, 3.

DIVENDRES 15  
11.00-14.00 Paradeta informativa.

⇢  c. Nou de la Rambla / avinguda Paral·lel.

6.00-10.00 Repartiment de diaris.

⇢  Parada de metro Paral·lel.

19.00 Presentació de les candidatures compromeses amb el país que volem, amb les intervencions de Carme Forcadell (ANC), Liz Castro (ANC), Eduardo Reyes (Súmate) i Víctor Cucurull (ANC), i taula rodona amb Xavier Soley (CiU) i Rubèn Arenas (ERC).

⇢  A la plaça Guillermo Vidaña.

19.30 Debat “Municipals Constituents? Totes les eleccions compten”, amb Antoni Vives (CiU), Jordi Castellana (ERC), Oscar Simón (CUP), Gerard Pisarello (Barcelona en Comú) i Ignasi Planas (Millor Barcelona). Presenta Roger Palà, fundador i periodista de crític.cat..

⇢  A l’Espiga de les Corts, c. de Joan Gamper, 30

​Per a qualsevol informació addicional o inscripció, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu ( poblesecxind@gmail.com ), del twitter ( @PSxIndp ) o del facebook ( facebook.com/PsxIndp ).

Deixa un comentari