Agenda d’actes del 18 al 24 de maig de 2015

Ja tenim nou Secretariat Nacional i nou president, que de segur ens ajudaran i guiaran a encarar els mesos decisius que ens esperen! En plena campanya electoral tenim el goig de presentar les candidatures per l’alcaldia de Barcelona que han signat el compromís de l’ANC al nostre barri, no hi podeu faltar!

Dimarts 19: Parada informativa, a la plaça del Molino, d’11 a 13:30h.

–> Acte Ara és l’hora de Barcelona, presentació de les candidatures que han signat el compromís de l’ANC: CiU, ERC, CUP Capgirem Barcelona i Millor Barcelona. Tancarà l’acte Carme Forcadell. Entrada amb invitació que ens podeu demanar a poblesecxind. L’acte se celebrarà a la Casa del Mar, c. Albareda, 1.

Dimecres 20: Assemblea ordinària de 20 a 22h. Al c. Roser, 99.

Divendres 22: Parada informativa a la plaça dels Ocellets, d’11 a 13:30h.

Deixa un comentari