Crida des de l’Assemblea Nacional de Joves Independentistes

Benvolguts, benvolgudes, membres, col·laboradors i simpatitzants de l’ANC,

Des de l’Assemblea Nacional de Joves Independentistes (ANJI) ens dirigim a vosaltres per tal de fer-vos saber:

· Que cada dia som més els joves que estem implicats amb el nostre futur. En tot el territori, volem decidir i ho volem decidir ja.

· Que som conscients del moment que estem vivint, de la importància que tenim com a col·lectiu i que no estem disposats a deixar passar l’oportunitat de formar-ne part. Som una generació que tenim molt a dir i molt a fer.

· Que estem preparats per afrontar aquest relleu i aquesta regeneració democràtica que està vivint el nostre país. És un moment de confiança i de col·lectivitat.

· Que l’ANJI ha fet un relleu en la seva Coordinació Nacional i que estem molt orgullosos de poder dir que som més forts que mai, amb més empenta, energia i moltes ganes.

· Que disposem d’una web operativa que tot just acaba d’arrancar: http://anji.assemblea.cat

· Que tenim diversos nuclis actius que estan disposats a venir a les vostres reunions comarcals/regionals a explicar què és el que plantegem de fer d’ara en endavant. Podeu contactar amb ells a través d’aquests correus que hi ha a continuació:

anji-anoia
anji-bages
anji-baixllobregat
anji-barcelona
anji-cambrils
anji-cerdanya
anji-girones
anji-hospitalet
anji-pladelestany
anji-reus
anji-rubi
anji-sabadell
anji-tarragona
anji-vallesoriental

Per tots aquells territoris on encara no hi ha nucli de l’ANJI, us instem que trobeu 5 o 6 joves que estiguin disposats a construir el futur Estat català que tenim a tocar. Un cop els tingueu, el nucli constituït més proper podrà venir a parlar-ne i considerar la possibilitat de crear-ne un o bé integrar-se en un de ja constituït.

Satisfets de la feina feta i amb il·lusió de seguir endavant, la joventut som imparables!

ANJI – Assemblea Nacional de Joves Independentistes

joves

fb.com/ANJI.ANC

@ANJI_ANC

Deixa un comentari