Agenda d'actes de la setmana del 15 al 21 de juny de 2015

Agenda d'actes de la setmana del 15 al 21 de juny de 2015

Us presentem els actes més importants que tindran lloc aquesta setmana al barri i a la resta de la ciutat. Us animem a participar en les activitats de Poble-sec per la Independència!

Dimarts 16: Parada informativa a la plaça de la Bella Dorita (plaça del Molino), d’11 a 2/4 d’1 de la tarda.

Xerrada: "Catalunya independent. Les pensions", a càrrec de Pere Gabarra i Solé, associat a la sectorial de Jubilats de l’ANC i membre del Cercle Català de Negocis. A la Sala d’Actes de la Casa Elizalde, c. València, 302, a les 7 de la tarda.

–Conferència "El 27S i la transició nacional", amb Josep Maria Vila d’Abadal, president de la AMI, i Amadeu Altafaj,representant permanent de la Generalitat a la UE. Al Teatre de Sarrià, c. Pare Miquel de Sarrià, 8, a 2/4 de 8 del vespre.

Dimecres 17: Xerrada col.loqui "Les infraestructures que Catalunya necessita" a càrrec d’Antoni Almirall Martín i de Josep Pérez Franco, membres de la sectorial d’Economistes de l’ANC. Al Centre d’Entitats Mas Guinardó, pl. de Salvador Riera, 2, a les 7 de la tarda.

–Xerrada: "Un nou model d’Administració tributària de Catalunya" a càrrec de Joan Iglesias, director del Programa per a la definició d’un nou model d’Administració tributària de Catalunya. Al Col·legi Sant Josep Gràcia, c. Montseny, 31-39, a les 7 de la tarda.

–Xerrada "Guanyem la llibertat: per l’estat social". Amb la intervenció d’Àngel Colom, de David Fernàndez, de Joan Manuel Tresserras, de Sara Vilà i de Montserrat Tura. Al Museu Torre Balldovina, a les 7 de la tarda.

Dijous 18: Assemblea ordinària, de 8 del vespre a 10 de la nit, al local del carrer Roser, 99.

Divendres 19: Repartiment de diaris informatius a les boques del metro del barri a partir de les 6 del matí

-Parada informativa a la plaça dels Ocellets, d’11 a 2/4 d’1 de la tarda.