Campanya d'estiu de la Via Lliure

La campanya prèvia a l’Onze de Setembre té un paper fonamental a l’hora de mobilitzar i garantir l’èxit de la Diada. Enguany, a més, serà la precampanya per a les eleccions del 27S per explicar que la independència és l’única oportunitat per construir un país nou i millor.

La campanya es fonamenta en l’acció al voltant dels deu eixos de la República Catalana, que seran l’element vertebrador de la Diada d’enguany: equilibri territorial, solidaritat, oberts al món, diversitat, sostenibilitat, igualtat, benestar i justícia social, innovació, regeneració democràtica i educació i cultura. Amb aquests valors, i amb la tasca de les assemblees territorials i sectorials, omplirem de contingut la independència i la futura República Catalana fent arribar a tots els municipis de Catalunya el missatge del sí.

Cada setmana de la campanya es basarà en un dels eixos en un lloc concret del nostre territori i culminarà amb un acte nacional en què formarem un punter humà per deixar clar que sabem què volem i que sabem on anem.