Share on FacebookTweet about this on Twitter

Una setmana més el “Gobierno Español” ens intenta controlar, assetjar i ridiculitzar, ja sigui impedint el viatge a Marroc del President, vigilant el Vicepresident en la seva estada als EUA o col·lapsant l’aeroport de Barcelona. Això mentre aprovaran els seus pressupostos a base de fer unes substancioses cessions econòmiques al Govern Basc. I a tothom de l’unionisme li semblarà bé. I el dilluns vinent li toca anar a declarar a la Presidenta del Parlament per permetre el diàleg.
De totes maneres, com en el judo, hem d’aprofitar les seves escomeses per decantar-les al nostre favor: els governants de Flandes, les primeres autoritats de Miami i el grup de parlamentaris de Westminster pel seguiment de Catalunya van descobrint com les gasten Rajoy i la seva quadrilla i la seva manera d’entendre la democràcia.

Hem de tenir molt clar que trencarem amb aquest estat de coses ( i amb aquest Estat degradat ) amb la determinació dels nostres dirigents polítics i institucionals i amb la nostra actuació persistent i resistent al carrer.
De moment, dilluns tots a donar suport a Carme Forcadell. I prepareu-vos.

 

Share on FacebookTweet about this on Twitter

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *