Catalunya, nou estat d'Europa

Catalunya, nou estat d'Europa

Poble-sec per la independència es prepara per al que possiblement serà l’esdeveniment més important de l’any en l’àmbit de la reivindicació independentista: la concentració popular amb el lema “Catalunya, nou estat d’Europa”, convocada per l’Assemblea Nacional Catalana per a la Diada Nacional del 11 de setembre al passeig de gràcia amb granvia, a les 18.00 h.

Després de mesos en què hem vist créixer l’independentisme (ho confirmen totes les enquestes), després dels continus atacs a l’autogovern, a la llengua i a l’economia catalanes, i després de convertir-nos, amb el rescat demanat el dia 28/08, en captaires del nostre propi lladre, ara més que mai és el moment que el poble català s’aixequi per reclamar el que s’ha convertit en una necessitat: la independència. Poble-sec per la independència convoca de forma vehement tot el veïnat del Poble-sec perquè participi en la concentració i marxa del dia 11. Tots plegats aconseguirem que el cap i casal del país esdevingui un clam unànime per la independència i que l’endemà no sigui un dia qualsevol! Us encoratjem, doncs, perquè participeu en aquesta Diada històrica i en feu tota la difusió que us sigui possible entre els vostres contactes, familiars, i amics.Anem-hi junts/es! Per això ens trobem tots/es, puntualment, a les 17h (puntuals) a la plaça de la Bella Dorita (o plaça del Molino).