El debat definitiu!

El debat definitiu!

El #Poblesec té el debat definitiu, plural i apartidista (amb l’excepció del Partit Pirata). Dijous 15N, 19.30h, Pg Montjuïc 70.

CATALUNYA: Entre Espanya i Europa - debat plural sobre el futur del país El debat que ho té tot! Poble-sec per la Independència (entitat transversal i apartidista), amb el seu afany de convèncer els veïns i les veïnes del barri que l’única opció de futur per al nostre país és amb la independència, organitzem un debat plural sobre les diferents opcions de futur. Plural perquè no tenim por d’enfrontar les nostres idees amb els que pensen diferent. Us presentem els quatre col·lectius/ponents:Quina ha sigut la manifestació independentista més gran de la història?La del passat 11 de setembre, i per això tindrem Núria Jàvega, membre del secretariat nacional de l’Assemblea Nacional Catalana.Quina ha sigut la mostra més gran d’anti-independentistme i d’unitat espanyola a Catalunya?La concentració del Moviment d’Espanya i Catalans a Plaça Catalunya el passat 12 d’octubre. Doncs tindrem en Manuel Parra, president d’aquest moviment, al debat.I què ha passat amb el federalisme?Doncs que a Catalunya va sorgir un manifest, “Federalista i d’Esquerres“, que advocava de manera apartidista per aquesta opció. En tindrem un dels membres impulsors, Joaquim Coll.Hi ha altres prioritats abans de l’estat propi?Doncs per a alguns sí, com és el cas de diverses entitats i partits de caire social, anticapitalistes, farts de la política actual. Tindrem en Santi Casas, membre del partit Pirates de Catalunya. Aquest és l’únic partit que hem convidat com a tal.El debat tindrà lloc el proper dijous 15 de novembre a les 19:30h a Can Bandarra (local dels Castellers del Poble-sec), a Pg de Montjuïc 70. Hi haurà torn de paraules i un petit refrigeri.